PROIZVODI      PODRŠKA      DOWNLOAD   

 Zimmer Frei Update - posljednja verzija: 1.0.10

Uz pomoć ovih stranica registrirani korisnici programa Zimmer Frei mogu besplatno skinuti nadogradnju na najnoviju verziju programa. Informacija koju morate znati je koju verziju programa trenutno koristite. To ćete saznati tako da pokrenete program Zimmer Frei i otvorite Meni Pomoć -> O programu. U polju "Verzija programa" nalazi se traženi podatak.

Za instalaciju nadogradnje potrebno je skinuti odgovarajuću datoteku. Kada budete upitani što želite učiniti sa datotekom odaberite "Open" ako želite da se program odmah nadogradi, odnosno odaberite "Save" pa pohranite datoteku negdje na disk i potom ju pokrenuite ručno.

Prije ove operacije potrebno je zatvoriti program Zimmer Frei ukoliko je pokrenut, u protivnom proces nadogradnje neće uspješno završiti.

Update setup će pronaći gdje se na vašem disku nalazi program Zimmer Frei (ako niste ništa mijenjali nalazi se u "C:\Program Files\Zimmer Frei") i pitati vas da li da nastavi sa nadogradnjom. Odgovorite potvrdno i za nekoliko trenutaka imati ćete najnoviju verziju programa.

Što sadrži nova verzija programa Zimmer Frei ?

Pročitajte ovdje što sadrži nova verzija programa Zimmer Frei, odnosno koje su izmjene u odnosu na starije verzije.

Ovisno koju verziju programa imate, odaberite datoteku za download:

Napomena: Korisnici verzije manje od 1.0.4 nisu u mogućnosti dograđivati program ovim sustavom. Ako imate verziju stariju od 1.0.4 javite nam se (naši kontakt podaci nalaze se ovdje) i poslat ćemo vam CD sa najnovijom verzijom programa.

Korisnici programa Zimmer Frei verzije 1.0.4
kliknite ovdje za download.

Korisnici programa Zimmer Frei verzije 1.0.5
kliknite ovdje za download.

Korisnici programa Zimmer Frei verzije 1.0.6
kliknite ovdje za download.

Korisnici programa Zimmer Frei verzije 1.0.7
kliknite ovdje za download.

Korisnici programa Zimmer Frei verzije 1.0.8
kliknite ovdje za download.

Korisnici programa Zimmer Frei verzije 1.0.9
kliknite ovdje za download.