Swing d.o.o.
informaticki inzenjering Antona Raspora 8
51410 Opatija
Hrvatska

tel: 051 603 099
fax: 051 718 181
gsm: 091 500 7141

 

Inventure

U našoj ponudi inventure predstavljamo napredni sustav izrade brzih i tocnih invenutra šankova i skladišta u ugostiteljskim objektima.

Opis sustava:

Sustav se sastoji od prijenosnog racunala opremljenog specijaliziranim software-om za inventure i digitalnih vaga za precizno mjerenje.

Inventura se vrši tako da jedan od naših timova po narudžbi dolazi u vaš objekt sa opremom. Inventura se vrši samostalno (vaše osoblje nije ukljuceno u proces), obrađuju se šankovi i skladišta i dobije se lista koja prikazuje stanje zaliha u vašem objektu.

Ukoliko se inventura radi redovito (svaki tjedan ili svaki mjesec) tada se prije inventure predaju dostavnice koje se prije dolaska unose u racunalo pa je nakon inventure dostupna i lista potrošnje robe (koja ujedno prikazuje i manjkove ili viškove u usporedbi s kasom).

Ako narucite izradu inventure s obracunom, što se najcešce i radi, tada nakon svake inventure imate listu koja prikazuje staro stanje, novo stanje, listu potrošnje po artiklima, koliko je cega prodano te profit koji je ostvaren. Ova lista omogucuje vam vrlo jednostavnu usporedbu sa kompjuterskom kasom.

Podaci koji se dobiju iskljucivo su vlasništvo narucitelja i nikog drugog. Izvještaj koji se dobije potpuno je nepristran i tocan jer u njemu ne sudjeluje vaše osoblje.

Cilj ove usluge nije da stvori sukobe vecda upozna vlasnika što se tocno događa u njegovom objektu za vrijeme kad je on odsutan i da upozori na pogreške koje cini osoblje, a koje bi u slucaju dolaska inspekcije mogle imati ozbiljne posljedice.

Cjenik usluga:

Izrada tjedne inventure sa stanjem i obracunom
49 Eur
Izrada mjesecne inventure sa stanjem bez obracuna*
49 Eur
Izrada mjesecne inventure sa stanjem i obracunom
59 Eur
Izrada inventure po potrebi sa stanjem bez obracuna*
69 Eur
Izrada prve inventure sa stanjem bez obracuna
89 Eur
Promatranje za zapisnikom - dnevni sat
19 Eur
Promatranje sa zapisnikom - noćni sat
29 Eur
* bez unosa svih dobavnica u sustav dajemo samo stanje zaliha

Cijene su bez PDV-a i definirane su za objekte koji imaju do 120 artikala.